Információ A Nádfedeles Csárda Csepelen a Hollandi út végén a 71-es busz végállomásánál található a Kis- Duna egyik legszebb részénél . Éttermünket 2009 márciusában nyitottuk meg a kirándulást és kellemes családias hangulatot kedvelő vendégeink számára. Csárdánk egy 80 fős terasszal és egy 35 fő befogadására alkalmas zárt éttermi résszel rendelkezik. Nálunk a családias hangulat és a gyermekszeretet nagyon fontos. A gyermekek számára játszóteret és ízletes gyermekmenüket alakítottunk ki. Étlapunkon a kiváló minőségű dunai halak és a közkedvelt magyaros jellegű frissensültek is megtalálhatóak. Várjuk Önöket szeretettel a hét minden napján 11 órától 22 óráig. Éttermünkben és futárainknál csak kézpénzzel vagy étkezési Erzsébet utalvánnyal tudnak fizetni!
Budapest XXI. Hollandi út 239.
Üdvözöljük a Nádfedeles Csárda oldalán! Információ Információ Áraink Áraink Elérhetőség Elérhetőség Képgaléria Képgaléria
Házhozszállítás Éttermünk Csepel (XXI. kerület) területén illetve a szigetszentmiklósi Üdülő soron díjtalanul vállalja ételei házhozszállítását! Váratlan vendégek érkeztek vagy csak enne valami finomat, de nincs ideje főzni? Jön a hétvége és korán kéne felkelnie, mert éhes a család? Nálunk minden étel frissen készül így olyan, mintha Ön ügyeskedett volna a konyhában!  Rendeljen nálunk és most akciónk keretein belül, 4000 Ft feletti vásárlásnál egy 1l Sió gyümölcslevet, vagy 1,25l Coca-colát adunk ételei mellé ajándékba. Minimális rendelési érték 1500 Ft. Rendelés felvétel 21:25-ig történik.