Információ A Nádfedeles Csárda Csepelen a Hollandi út végén a 71-es busz végállomásánál található a Kis-Duna egyik legszebb részénél . Éttermünket 2009 márciusában nyitottuk meg a kirándulást és kellemes családias hangulatot kedvelő vendégeink számára. Csárdánk egy 80 fős terasszal és egy 35 fő befogadására alkalmas zárt éttermi résszel rendelkezik. Nálunk a családias hangulat és a gyermekszeretet nagyon fontos. A gyermekek számára ízletes gyermekmenüket alakítottunk ki. Étlapunkon a kiváló minőségű dunai halak és a közkedvelt magyaros jellegű frissensültek is megtalálhatóak. Várjuk Önöket szeretettel!
Budapest XXI. Hollandi út 240.
Üdvözöljük a Nádfedeles Csárda oldalán! Információ Információ Áraink Áraink Elérhetőség Elérhetőség Képgaléria Képgaléria
Házhozszállítás átmenetileg szunetel! Váratlan vendégek érkeztek vagy csak enne valami finomat, de nincs ideje főzni? Jön a hétvége és korán kéne felkelnie, mert éhes a család? Nálunk minden étel frissen készül, így olyan, mintha Ön ügyeskedett volna a konyhában! Rendeljen telefonon, jöjjön be éttermünkbe megrendelt ételei személyes átvételére és most akciónk keretein belül, 5.000,- Ft feletti vásárlásnál egy 1l-es Coca-colát adunk ételei mellé ajándékba, valamint személyes átvétel esetén még 10% kedvezményt is adunk Önnek!
Éttermünkben készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával tudnak fizetni! Helyben fogyasztásnál 13% szervízdíjat számolunk fel.
Nyitvatartás: Hétfő-kedd: ZÁRVA Szerda-csütörtök 11:00 – 20:00 Péntek-szombat 11:00 – 22:00 Vasárnap 11:00 – 20:00